CLUB

Clubul reducerilor Gravat.ro

Ești gata sa te înscrii în CLUB? Să beneficiezi de toate ofertele noastre speciale, să fii primul care află pentru ce vedete mai lucrăm și ce produse noi lansăm? Ei bine, ești doar la un formular distanță de a beneficia de toate acestea.
 
Completează formularul de mai jos, înscrie-te în Clubul Gravat.ro și beneficiezi de:

- OFERTE exclusiviste* destinate doar membrilor clubului. Aceste oferte vor fi diferite față de cele standard afișate public pe site
- CADOURI la comenzile lansate pe site, telefonic sau pe e-mail
- REDUCERI suplimentare pentru membrii clubului* la ofertele publice de pe site
- NOUTĂȚI exclusive
 
În plus, atunci când lansăm un produs nou, îl vei putea achiziționa înainte de a fi pus pe site, la un preț promoțional*. Cum? Te anunțăm pe e-mail. Îți spunem ce produse noi lansăm, îți arătăm imagini cu produsul, descrierea acestuia și îți spunem când îl punem pe site și până când îl poți comanda la preț promoțional.
 
 

 

Regulament CLUB Gravat.ro

  • Accesul în CLUB este GRATUIT oricărui doritor
  • Nu se percep taxe de înscriere sau alte contribuții
  • Poți părăsi CLUBul când dorești fără ca nimeni să te împiedice să faci acest lucru
  • Deoarece comunicarea se face pe e-mail, atât timp cât ești membru al CLUBului vei primi noutățile pe e-mail, ceea ce înseamnă că dezabonarea de la noutăți semnifică părăsirea CLUBului.
  • Unele oferte sunt limitate ca număr de bucăți, acest lucru fiind anunțat din timp și evidențiat
  • Pentru a beneficia de anumite promoții și oferte este necesar să ai o anumită vechime în CLUB. În general această vechime este de 3 luni fără întrerupere iar ofertele vor fi semnalate corespunzător. Dacă nu ai 3 luni vechime nu fi supărat. Vor mai fi oferte atractive și pe viitor.

* Pentru a beneficia de aceste oferte este necesară o vechime minimă de 3 luni consecutive în cadrul CLUBului

Produse
Meniu