Invitatii Nunta

Reducere invitatii de nunta

Invitatii de nunta personalizate

Invitatii de nunta realizate si personalizate la comanda. La cerere cream modele unice de invitatii.

Invitatii de nunta

Ne adresam voua, celor care va doriti invitatii de nunta unice, personalizate, care sa va reprezinte, atat in Bucuresti cat si in restul tarii.
Invitatiile sunt realizate la comanda, si suntem flexibili in oferta noastra. Produsele sunt realizate din cartoane speciale din gama premium, taiate si/sau personalizate prin gravura laser, cu accesorii deosebite din care unele sunt optionale si pot fi solicitate in functie de preferinta fiecaruia dintre voi ( cristale, strasuri, catarame, sisteme de prindere, panglici textile, dantela, pene, etc. ). Asamblarea se face manual. Citeste mai mult

In functie de tematica evenimentului, se pot crea seturi si astfel puteti asorta invitatiile cu placecard-urile, numerele de masa, meniurile, marturiile etc.

Modele de invitatii existente in colectia noastra

Aceste modele le puteti comanda in forma in care sunt prezentate sau aveti optiunea de a schimba anumite detalii in functie de preferinte - culori, cartoane, accesorii etc.

Modele de invitatii unicat, 100% personalizate

In acest caz, cel mai important lucru este stabilirea modelului/temei dorite cu detalii legate de: model invitatie/materiale, culori, pret/buget in care ar trebui sa se incadreze , cantitate, cartoane, termen de livrare etc.
Astfel, va putem crea o invitatie unica, personalizata asa cum va doriti. *Oferta de pret este in functie de fiecare cerere si variaza in functie de complexitatea grafica, model, cartoane, accesorii, metode de personalizare, cantitate, etc.
**Oferta noastra este valabila atat pentru Bucuresti cat si restul tarii. Va asteptam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
***In functie de comanda dumneavoastra veti beneficia de discount-uri si cadouri din partea noastra.

Produse
Meniu