Invitatii de nunta pentru toamna 2015

Invitatii de toamna

Invitatii de nunta cu tematica de toamna, realizate si personalizate la comanda. Pentru tine cream modele noi, unice.

Invitatii de toamna

Oriunde va aflati pe intinsul tarii, in capitala sau provincie, va puteti bucura acum de invitatii de nunta personalizate, cu un model unic. Gama de produse propusa de noi este extreme de variata iar noi suntem flexibili in oferta noastra. Materialele utilizate in procesul tehnologic sunt numai de calitate superioara. Realizate din cartoane speciale, gama premium, produsele realizate de Gravat.ro sunt taiate si/sau personalizate prin gravura laser de inalta precizie. Accesorizarea acestora, indiferent de modelul ales, se face manual, cu detalii si accesorii de prima calitate. Unele dintre aceste accesorii (canaf si panglica textile, dantela, panglica plusata, cristale și strasuri, sisteme de prindere și catarame, etc) sunt optionale și pot fi solicitate in functie de dorintele si gusturile fiecaruia dintre voi. Citeste mai mult

Alaturi de invitatiile de nunta cu tematica de toamna am conceput si o gama de produse care sa le întregeasca: seturi de masa cu placecard, meniuri, numere de masa, marturii si carte de oaspeti, toate în concordanta/ asortate cu tematica invitatiei alese.

Modele de invitatii care exista in colectia noastra
Modelele le puteti comanda in formatul pe care il vizualizati pe site-ul dar aveti oricand posibilitatea de a modifica anumite detalii conform dorintelor dumneavoastra – tipul de carton, culoarea acestuia sau accesoriile care sa completeze invitatia.

Personalizare 100% - modele unice pentru invitatia voastra
Esential in acest caz, este stabilirea modelului sau a temei pe care o doriti. La acestea se adauga detalii ce vizeaza: materialul/ modeluli invitatie, culorile dorite, prêt/buget in care ar trebui sa se incadreze comanda dumneavostra, cantitate, termen de livrare, etc.
Va putem astfel crea o invitatie cu model unic, personalizata exact in termenii dumnavoastra.


Produse
Meniu